top of page

Ez mind, mind spéci kesztyű

                                     ...csak ki kellett találni!

Őszinte leszek, gondban voltam, hogy milyen kategóriába is soroljam be ezt a cikket: 
hasznos tanácsnak, jópofa sztorinak, tesztnek?

 

Azt hiszem, ezt a kedves olvasóra bízom! Lassan  véget ér a tél - idén jó hosszúra és nagyon hűvösre sikeredett-, ezért talán nem egészen időszerű az anyag témaválasztása. 

De tudjuk, a tél még sokáig tarthat, sőt lesz jövőre is!

Mikor szóba kerülnek a terepi vezérlők, minden gyártó képviselője hajlamos azt hangoztatni, hogy az Ő kezelőegységét bizony téli,- vagy munkáskesztyűben is lehet vezérelni.

 

Ha van "teljes billentyűzet" eszközén akkor éppúgy nagyszerű eladási érv ez, mint akkor ha nincs. (Ez utóbbi esetben a kijelző felbontását és a nagy ikonokat dícsérik!)

Nos, eztán tényleg nem számít a billentyűzet valódi vagy virtuális volta - ugyanis az OnTip megalkotta az érintőképernyők terepi használatát is lehetővé tévő kesztyűt. 

 

A meleg, vízhatlan, ugyanakkor nem befülledő, komfortos darabok, speciális mutató,- és hüvelykujj végekkel, kiválóan alkalmasak érintőképernyős kütyük (telefonok, PDA-k, stb.) kezelésére!

Valóban, nagyon rövid gyakorlással, profin és gyorsan kezelhető bennük a modern okostelefonok legújabb pörgő-forgó menüje, játékai, egyéb alkalmazások! A gyártó négyféle modellt kínál: a gyengén hűvös időjárástól, az igazi kemény fagyokban is helytálló "kézbelikig" (bocs, ez a megnevezés a lábbeli után jött, szabadon).

 

Ráaádul az áruk is nagyon kedvező, az alsóbb kategória képviselője alig éri el a 3.400Ft-nak megfelelő USD-t, a legmagasabb befektetést igénylő, hiper-szuper is 8.000Ft alatt van!  Szóval érdemes elgondolkozni a hazai műszerforgalmazóknak: jövő télre, marketing 

ajándéknak kiváló meglepetés az érintőképernyős vezérlők mellé!(De persze, hazai marketing híján, a földmérők maguknak is rendelhetnek OnTip kesztyűket! 

 

Magyarországi forgalmazóra, sajnos, eddig nem bukkantam!)Kérdés, észrevétel esetén a gpstakarok@gmail.com címre várom a leveleket!

bottom of page